Δισκογραφία

 

Είναι πλέον κοινά παραδεκτό ότι ένας αναγνώστης αποσπάται από το περιεχόμενο που διαβάζει, όταν εξετάζει τη διαμόρφωση μίας σελίδας. Η ουσία της χρήσης του Lorem Ipsum είναι ότι έχει λίγο-πολύ μία ομαλή κατανομή γραμμάτων, αντίθετα με το να βάλει κανείς κείμενο όπως ‘Εδώ θα μπει κείμενο, εδώ θα μπει κείμενο’, κάνοντάς το να φαίνεται σαν κανονικό κείμενο.

Η ουσία της χρήσης του Lorem Ipsum είναι ότι έχει λίγο-πολύ μία ομαλή κατανομή γραμμάτων, αντίθετα με το να βάλει κανείς κείμενο όπως ‘Εδώ θα μπει κείμενο, εδώ θα μπει κείμενο’, κάνοντάς το να φαίνεται σαν κανονικό κείμενο.

 

Το κανάλι μας στο Youtube

 

Το νέο επίσημο κανάλι του Νίκου στο Youtube, περιέχει δείγματα από τη δισκογραφική και κινηματογραφική του δουλειά, τηλεοπτικές συνεντεύξεις, και στιγμιότυπα από ηχογραφήσεις στο στούντιο και συναυλίες. 

 

Το κανάλι μας στο Yotube

 

Το νέο επίσημο κανάλι του Νίκου στο Youtube, περιέχει δείγματα από τη δισκογραφική και κινηματογραφική του δουλειά, τηλεοπτικές συνεντεύξεις, και στιγμιότυπα από ηχογραφήσεις στο στούντιο και συναυλίες.

 

 

Νίκος Πλατύραχος

 

Ο Νίκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Από το 1988 παράλληλα με την Αθήνα, ζει και δρα στην Κολωνία και το Μόναχο της Γερμανίας όπου ασχολείται κυρίως με τη σύνθεση μουσικών υποκρούσεων σε κινηματογραφικές ταινίες. Αφού σπούδασε πιάνο και ανώτερα θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, συνέχισε με σπουδές σύνθεσης στη μουσική ακαδημία του Ανόβερου και της Κολωνίας. Έχει γράψει τη μουσική σε πάνω από 20 ταινίες του ελληνικού και ευρωπαϊκού κινηματογράφου.

Oι δραστηριότητές του εκτείνονται επίσης σε θεατρική μουσική, καθώς και έργα για ορχήστρα και μικρότερα σύνολα, που εκτελούνται σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. Στην Ελλάδα μεταξύ άλλων, έργα του έχουν εκτελεσθεί στο Ηρώδειο Ωδείο και στο Μέγαρο Μουσικής, από την Oρχήστρα των Χρωμάτων, από την ιταλική ορχήστρα “Divertimento Ensemble”, καθώς κι από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, τη Σύγχρονη Ορχήστρα της EPT και την Καμεράτα.

Copyright Nikos Platyrachos, 2019 ©. All rights reserved,

Designed by DOC TV Specials & Libertad UK

Terms of Use