ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

 

Εδώ θα βρίσκετε όλες τις πληροφορίες για τα live του Νίκου σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Φεβρουαρίου

Ιανός

οι ΚΟΥΑρΤέΤΟΙΟΙ
Σολ Δίαιτα
Τραγούδια για Έρωτες και Δίαιτες
Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, στις 21:00
Ιανός, Σταδίου 24, Αθήνα.

Πέφτει άραγε ο Πολικός Αστέρας; Τι είναι ο «Στομαχικός Έρωτας»; Κάνετε κι εσείς Καθημερινά Βρωμολόγια; Ντραπήκατε ποτέ σε φυγή; Μήπως χρειάζεστε λίγη Υγιεινή Διαστροφή;

Πάνω σε αυτά και άλλα βασανιστικά ερωτήματα οι ΚΟΥΑρΤέΤΟΙΟΙ προβληματίζονται, ραπάρουν, ντελαπάρουν και προτείνουν λύσεις… σε Σολ Δίαιτα.

FB Event: bit.ly/329GXJ9

Από 16 Δεκεμβρίου 2019 & κάθε Δευτέρα

The Zoo

οι ΚΟΥΑρΤέΤΟΙΟΙ
Σολ Δίαιτα
Τραγούδια για Έρωτες και Δίαιτες
Από Δευτέρα 16/12 και κάθε Δευτέρα, 9μμ.
The Zoo, Zωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι.

Πέφτει άραγε ο Πολικός Αστέρας; Τι είναι ο «Στομαχικός Έρωτας»; Κάνετε κι εσείς Καθημερινά Βρωμολόγια; Ντραπήκατε ποτέ σε φυγή; Μήπως χρειάζεστε λίγη Υγιεινή Διαστροφή;

Πάνω σε αυτά και άλλα βασανιστικά ερωτήματα οι ΚΟΥΑρΤέΤΟΙΟΙ προβληματίζονται, ραπάρουν, ντελαπάρουν και προτείνουν λύσεις… σε Σολ Δίαιτα.

FB Event: bit.ly/2qdQC3a
Εισιτήρια: bit.ly/2YATG6d

20 Απριλίου 2019

Half Note Jazz Club

Νίκος Πλατύραχος
«Μαύρη μπογιά στο μάρμαρο»
20 Απριλίου, 22:30
Half Note Jazz Club,
bit.ly/2GmADVn

Ο Νίκος Πλατύραχος παρουσιάζει τα καινούργια του τραγούδια στη μουσική σκηνή Half Note, το Σάββατο 20 Απριλίου όπου, με μια παρέα επίλεκτων μουσικών, περιπλανάται στη συνέχεια από «Τα Άστεγα», την προηγούμενη δισκογραφική παραγωγή του με τον Γιώργο Νταλάρα, και καταλήγει στην πατρίδα τους, το ρεμπέτικο. Επικεφαλής στο τραγούδι η Νεφέλη Φασούλη. Μαζί με την ορχήστρα «Πλανόβιοι» θα είναι καλεσμένοι, η Ευτυχία Μιτρίτσα και ο Τάσος Νούσιας.

Πλανόβιοι:
Νίκος Πλατύραχος: πιάνο, τραγούδι, Νεφέλη Φασούλη: τραγούδι, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, μπαγλαμάς, τζουράς, Δημήτρης Κουφογιώργος: μπουζούκι, Γιώργος Διαμαντόπουλος: πλήκτρα

HALF NOTE Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς.
Πληροφορίες – Κρατήσεις: bit.ly/2GmADVn

13, 20 & 27 Μαρτίου 2019

Μουσική Σκηνή Σφίγγα

«Μαύρη μπογιά στο μάρμαρο»
Ο Νίκος Πλατύραχος στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Μαζί του στο τραγούδι η Νεφέλη Φασούλη
Τετάρτη 13, 20 και 27 Μαρτίου

Συμμετέχουν φιλικά οι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στις 13/3, Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Ταξιάρχης Χάνος στις 20/3, και Σπύρος Παπαδόπουλος στις 27/3.

Ο Νίκος Πλατύραχος παρουσιάζει τα καινούρια του τραγούδια στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τις Τετάρτες του Μαρτίου, όπου με μια παρέα επίλεκτων μουσικών περιπλανάται, ξεκινώντας από «Τα Άστεγα», την προηγούμενη δισκογραφική του παραγωγή με τον Γιώργο Νταλάρα, και καταλήγοντας στην πατρίδα τους, το ρεμπέτικο. Μαζί τους οι μουσικοί Τάσος Γιαννούσης (μπουζούκι, μπαγλαμάς, τραγούδι), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι, μπαγλαμάς, τζουράς), Δημήτρης Κουφογιώργος (μπουζούκι, κιθάρα) και Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο). Περισσότερες πληροφορίες στο Facebook Event: bit.ly/2J9zKDp

«Μαύρη μπογιά στο μάρμαρο»
Τετάρτη 13, 20 και 27 Μαρτίου, 21:00
Sfiga Music Theater (Athens, Greece),
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής.
Κρατήσεις: 2114096149, 6987844845
& sfigamusic@gmail.com

23 Σεπτεμβρίου 2018

κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»
Ηράκλειο, Κρήτη

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης παίζει Beatles

Συναυλία αφιερωμένη στους Beatles, με τίτλο «Τα σκαθάρια στην συμφωνική τους διάσταση» έδωσε η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης Δήμου Ηρακλείου.
Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης Δήμου Ηρακλείου «συναντάει» τους Beatles, σε μια συναυλία αφιερωμένη στα θρυλικά «σκαθάρια», στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης». Στη συναυλία για τους Beatles τραγούδησαν οι: Άρης Πλασκασοβίτης, Στηβ Κόκκας, Φαίδων Φαρίντ, Αποστόλης Ψυχράμης. Συμμετείχει η Νεανική Χορωδία του δήμου Ηρακλείου.

Διεύθυνση – Ενορχήστρωση: Νίκος Πλατύραχος.
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ιωάννης Ιδομενέως.

11 Δεκεμβρίου 2017

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗς ΑΘΗΝΩΝ

Χωρίς φωνές: O Νίκος Πλατύραχος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αναστάσιου Συμεωνίδη και με τον συνθέτη στο πιάνο, παρουσίασε τη συναυλία με τίτλο «Χωρίς φωνές» τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης. Στο πρόγραμμα, συμφωνικά έργα του Ν. Πλατύραχου. Η συναυλία εντάχθηκε στα Μουσικά πορτρέτα, τον νέο κύκλο εκδηλώσεων του Μεγάρου που επιχειρεί να αναδείξει την πολυμορφία της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας μέσα από εκδηλώσεις αφιερωμένες σε αναγνωρισμένους συνθέτες και τραγουδοποιούς μας.

Η βραδιά άρχισε με τη Μυσταγωγία του Φθινοπώρου –συμφωνικό έργο του οποίου η απόχρωση περιγράφεται ανάγλυφα από τον τίτλο του– που σηματοδοτεί την έναρξη μιας ιδιαίτερης περιπλάνησης σε έναν κόσμο ετερόκλητων ερεθισμάτων, μια περιπλάνηση που συνεχίζεται Χωρίς φωνές στις επόμενες συμφωνικές συνθέσεις του Ν. Πλατύραχου: οι Κρυπτολαμπές είναι μια ορχηστρική σύμπλεξη αγαπημένων μελωδιών από την ελληνική μουσική, η Ορχηστρική σουίτα «Μαρία Ηλιού» βασίζεται σε μουσικές από τη συνεργασία του συνθέτη με τη σκηνοθέτιδα, ενώ ο Σεπτέμβριος αποτελείται κυρίως από μουσικά θέματα του Πλατύραχου για ταινίες του ευρωπαϊκού κινηματογράφου.

Συντελεστές:

Νίκος Πλατύραχος │ πιάνο

Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ
Μουσική διεύθυνση: Αναστάσιος Συμεωνίδης

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Copyright Νίκος Πλατύραχος, 2019 ©

Σχεδίαση Specials Digital Athens

Όροι Χρήσης